Welkom bij Mint-Beauty!

Een gezellige beautysalon in Muntendam, waar er tijd voor de mensen wordt gemaakt.
Je bent van harte welkom.

Henna

Bij een henna behandeling shapen, waxen en kleuren wij je wenkbrauwen met een henna verf. Henna verf kleurt ook de huid waardoor je mooie strakke wenkbrauwen kunt maken. Per persoon varieert het hoelang henna verf blijft zitten, dit is afhankelijk van de huid en het reinigen. Bij een vette tot gecombineerde huid zal de kleur sneller vervagen. De henna kan tot 10 dagen op de huid blijven en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes. 

Nazorg:

  • De eerste 24 uur na de behandeling de wenkbrauwen niet nat maken en niet reinigen.
  • Het gezicht reinigen met een olie vrije gezichtsreiniging. 
  • Hoe meer je zelf aan je wenkbrauwen komt (reinigen en wrijven) hoe sneller de tint van de huid zal vervagen.

*Het kan voorkomen dat er een henna allergie optreedt, dit gebeurt zelden. Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Daardoor is het risico op een allergie lager. Gebeurt dit toch, dan adviseren wij je om contact op te nemen met uw huisarts.

Direct online een afspraak maken?

Direct online een afspraak maken?

One by One Wimperextentions

Bij ons worden de one by one wimpersextensions aangebracht door gecertificeerde wimperstylistes. Laat je goed hierover door onze wimperstylist voorlichten.

Het zetten van de wimperhaartjes vergt tijd en moet nauwkeurig uitgevoerd worden. Lijmresten horen niet tussen de wimperharen achter te blijven en dat is iets waar wij zeer goed opletten.

Bij de One by One Wimperextensions behandeling plaatsen wij 1 voor 1 extensions op de natuurlijke wimperharen. Hierbij kijken we naar de groeifase en structuur van de natuurlijke wimpers, vorm van het gezicht en de wensen van de klant. Wij plaatsen de wimpers op een wijze dat het op jou persoonlijk is afgestemd, zo passen we bij elke klant de krul, dikte en lengtes aan zodat het je gezicht complimenteert.

Wij adviseren jou om je de wimpers met onze eigen reinigingsfoam te reinigen. Wil je de wimperextensions mooi houden dan adviseren wij je om deze tussen de 2 en 3 week op te laten vullen door ons. De groeicyclus van de wimperharen blijft doorgaan en zullen er iedere dag haartjes uitvallen en nieuwe haartjes bijkomen.

Wij werken met het merk Oh my Lash.

Vraag onze wimperstylist voor advies.

Lash Lift

Wimperlifting is een krulbehandeling van de natuurlijke eigen wimpers, zonder extensions. Wij creëren een mooie krul in de natuurlijke wimpers waardoor de wimperkrultang niet meer nodig is. Ook is het mogelijk om na het krullen de wimpers te verven, dit geeft een nog mooier resultaat. Deze behandeling heeft weinig onderhoud nodig en er mag oogmake-up gebruikt worden. Het resultaat van deze behandeling blijf 6 tot 8 weken mooi.

Voor advies kun je onze stylisten vragen.

Direct online een afspraak maken?